🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونه رضایت رو پس بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۵

خانمی علیه شوهرم شکایت کرد چندین و چند جا همه جا همسر من تبرئه شد اما یک پرونده بدلیل معرفی شاهد که دروغین هستن قاضی ۴ماه حبس رای نهایی صادر کرد که متاسفانه موفق به تغییر یا تبرئه خود نشدیم الان خوشبختانه سرباز همسرم که شاهد تمام ماجرا بوده پیدا شده و من میتونم از شهود شکایت کنم اون خانم رفت رو پرونده رضایت گذاشت البته من دو ماه به خودشون و پدرشون زنگ زدم جواب نمیدادن و پیام میدادم که لطفا این کار با زندگی من نکنند و تموم کنند و درخواست رضایت داشتم البته متوجه شدن که همسر من هم نیت شکایت داره ازشون در کل شاید ۵۰ اس ام اس از من داشته باشند حالا راه افتاده تو شوهر و داره ابرومون رو میبره من میخوام بدونم میتونه رضایت رو پس بگیره به دلیل وجود اون پیامک ها میتونه ادعا کنه که فریب خورده ؟ من میتونم ازش شکایت کنم ؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عدول از گذشت مسموع نمی باشد و در صورت طرح مجدد سایت پرونده مختومه خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در صورتیکه رضایت بی قید و شرط در دادگاه داده باشد امکان پس گیری رضایت نخواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط