میتونه زمین و ماشین رو که در ثبت در مالکیت اشخاص ثالث هست رو توقیف کنه و طلبش رو از اون محل استیفا کنه یا اینکه خریدار ها از راه قانون نمیزارن که چنین کاری کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۹

با عرض سلام و ادب
بنده به موجب حکم قطعی تجدیدنظر به تاریخ سال ۹۶ محکوم به پرداخت دیه شدم و حدود یکسال بعد یعنی سال ۹۷ و قبل از اینکه داین اقدام به توقیف کنه، برای جلوگیری از توقیف زمینم و ماشینم رو بطور جدی
با بیعنامه و وکالتنامه ثبتی فروختم و تا الان هیچی پرداخت نکردم بابت دیه

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود اقدام شما مصداق فرار از دین می باشد و مجازات و شکایت در پی خواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اقدام شما جرم فرار از دین می باشد لذا ایشان می تواند از نظر حقوقی و کیفری علیه شما اقدام به طرح دعوا کند

درود بر شما
۱- اقدام شما در انتقال اموالتان به قصد فرار از پرداخت آنچه به آن محکوم شده اید ، عمل مجرمانه و طبق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی موجب حبس و جزای نقدی می باشد .
انتقال گیرنده نیز اگر با علم و آگاهی با شما معامله کرده باشد به عنوان شریک جرم مجازات خواهد شد.

باسلام
انتقال اموال بعداز صدور رای محکومیت،جرم فرار از دین محسوب میشود
طلبکار میتواند برعلیه شما شکایت کیفری فرار از دین مطرح نماید
همچنین دادخواست حقوقی جهت ابطلال معاملات

اگر پس از صدور رای قطعی اقدام به معامله کردید، مصداق بارز فرار از دین هست و هم از طریق حقوقی و هم کیفری قابل پیگیری بوده و مجازات دارد

درود بر شما، این اقدام شما مصداق جرم فرار از دین بوده، قابل شکایت و مجازات است.

سلام
انتقال اموال بعد از محکومیت قطعی مصداق جرم فرار از دین است و محکوم له می تواند هم به لحاظ حقوقی برای ابطال انتقالات هم به لحاظ کیفری علیه مرتکب جرم اقدام کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط