🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونه واسه تحویل موتورسیکلت یا مبلغی که قیمت اون موتورسیکلت است شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۲

باعرض سلام و خسته نباشید
اگه شخصی ۳ سال پیش بدیل رفاقت و اعتماد وسیله نقلیه ای رو به شخص دیگر بفروشد و خریدار قول بدهد که ۲هفته دگه پول دستم میاد. فروشنده هم کارت موتور و سندش رو تحویل بده بگه ولی تا زمان تحویل مبلغ نه بنامت میکنم نه بهت وکالت میدم که پیگیر انتقال سند و تعویض پلاک بشی خریدار هم تو این مدت یا محل سکونتش از ان شهر تغیر کرده بود یا با زبون بازی فروشنده رو دور میزد. الان میتونه واسه تحویل موتورسیکلت یا مبلغی که قیمت اون موتورسیکلت است شکایت کنه و به حق قانونیش برسه؟
مدارکی که از موتور سیکلت در اختیار دارد ( کپی سند و کارت مشخصات + اصل پلاک + اصل شماره بدنه موتور سیکلت + کارت هوشمند سوخت که هنوز فعال است)
از چه راهی باید اقدام کنه که بتونه به حقش برسه؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه مدرکی که بیانگر وقوع بیع باشد تنظیم ننموده یا شاهدی وجود نداشته باشد میتوانید دادخواست استرداد موتور را مطرح نمایید در غیر اینصورت امکان مطالبه وجه موتور را خواهید داشت .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

سلام
اگر خرید و فروش بین آنها انجام شده باشد خریدار میتواند چنانچه موتورسیکلت به وی تحویل نشده باشد الزام به تنظیم سند و نیز تحویل موتورسیکلت را و فروشنده می تواند پول آن را چنانچه دریافت نکرده باشد از خریدار با اقامه دعوی حقوقی مطالبه نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط