🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میتونه کاری کنه که اون دیه به هیچکس از اعضای خانوادش نرسه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۳

سلام اگر کسی بخاد کاری کنه که بعد از مرگش تو تصادف یا هر اتفاقی که شامل دیه بشه، میتونه کاری کنه که اون دیه به هیچکس از اعضای خانوادش( پدر، مادر، همسر) نرسه؟ مثلا وسیت یا هرچیز دیگه ای؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
خیر اقدامی متصور نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

وصیت بر ثلث اموالی ک موجود میباشد صحیح است و وصیت بر فرضیات نمیتوان کرد و از نظر قانونی فاقد اعتبار میباشد

با سلام ، وصیت در این فرض که مالی موجود نبوده و در امری احتمالی می باشد، مردود خواهد‌ بود؛ آرزوی سلامتی.

خیر چنین امری (وصیت به مالی که هنوز موجود نیست)امکان پذیر نبوده و هر مکتوبه ای در این خصوص باطل خواهد بود

اولا نوع فوت قابل پیش بینی نیست و اموال شما نیست که در موردش وصیت کنید.ثانیا وصیت هم به یک سوم نافذ است

سلام .وصیت در مورد مالی که موجود نیست باطل است

با سلام..
اولا وصیت در مورد مال که هنوز وجود ندارد خود بخود باطل و فاقد ارزش،استنادی می باشد..
در ثانی؛ هر شخصی فقط می تواتد تا یک سوم از کل اموال خود را وصیت نماید و در خصوص ماراد بر آن باید رضایت سایر وراث وجود داشته باشد، در غیراینصورت وصیت مازاد بر یک سوم اموال، کان لم یکن تلقی می گردد..
موفق باشید..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط