🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میخواستم بدونم تو چنین شرایطی رونده پرونده به شکلی پیش میره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۲

سلام وقت شما بخیر همسر خواهرم الزام به تمکین داده.الان ۱۱ساله که ازدواج کردن تو این ۱۱سال مدادم با خواهرم درگیر بوده یه بار هم تعهد محضری هم داده شاهد هم هست که با خواهرم بد رفتاری میکردی از خونه بیرونش کرده

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهرتان دادخواست مطالبه نفقه دهد...

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
تمکین از سوی زوجه مستلزم فراهم بودن شرایطی است که در صورت وجود آن که ملاک اصلی تهیه مسکن میباشد محقق گردد

سلام
خواهر شما میتواند با اثبات عدم امنیت جانی و سورفتارزوج مانع اثبات دعوای ایشان شود

سلام در صورتی که دلیلی دال بر نداشتن امنیت جانی و مالی نداشته باشند مکلف به تمکین هستند در غیر اینصورت حکم ب عدم تمکین و نشوز صادر خواهد شد

با سلام
روند قابل پیشبینی نیست.
اما،دلیل عدم تمکین رو با ارائه مدارک اثبات نمایند

در این موارد بهتر است مطالبه مهریه و نفقه را نجام بدهد و هنگامی که ازمنزل بیرون خواهرتان را مینماید شهود باشد و گزارش ۱۱۰ هم را داشته باشید و با در خطر بودن امنیت جانی مالی دادخواست بدهید

باسلام خواهرتان میبایست اثبات نمایندکه امنیت جانی ندارند وگرنه چنانچه شرایط مهیا باشد(خانه ولوازم و..) رای به تمکین داده خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط