🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میخوام از دادیار به دلیل صدور رای غیر مستند و غیرمستدل و همچنین عدول از بیطرفی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۴

در دادسرا از من به جرم مزاحمت تلفنی و تهدید شکایت شد. مدارک شاکی صرفا اسکرین شات واتساپ بود. اپراتور به من گفت خطت یکسال اخیر کارکرد نداشته و من از دادیار خواستم استعلام بگیره و اسکرین شات هم بفرسته پلیس فتا نظر بده. ولی دادیار توجهی نکرد و قرار صادر کرد و بعد هم به جرم تهدید کیفرخواست صادر کرد. وکیل گرفتم رفت کپی پرونده گرفت متوجه شدیم اصلا شماره مزاحم شماره من نبوده. مثلا شماره ۰۹۹۲ مزاحم شده ولی اون اومده شکایت ۰۹۲۲ کرده. فقط یک عدد تفاوت داشته. از اون گذشته توی متن پیام ها هم هیچ تهدیدی وجود نداشته و دادیار استناد کرده به گزارش مرجع انتظامی و اوراق پرونده. گزارش مرجع انتظامی هم اصلا روی پرونده نبوده، اوراق پرونده هم که فقط اسکرین شات واتساپ بوده که نظر کارشناس پلیس فتا روی اون گرفته نشده و اصلا تهدیدی هم توش نبوده. حالا میخوام از دادیار به دلیل صدور رای غیر مستند و غیرمستدل و احظار و صدور قرار و همچنین عدول از بیطرفی شکایت کنم. سوال اول اینکه این امکان هست که شکایت کنم؟ سوال دوم نتیجه ای داره؟ سوال سوم اینکه اگر تبرئه شد امکان داره برام بد بشه؟ ممنون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به توضیحات شما نحوه رسیدگی بازپرس و بی توجهی وی به مدارک و محتویات پرونده تخلف انتظامی بوده و جرم تلقی نمیشود . لذا باید در دادسرای انتظامی قضات مبادرت به طرح شکایت نمایید . بدیهی است که حتی در صورت صدور قرار منع تعقیب عواقبی برای شما متصور نخواهد بود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

برای شکایت از دادیار باید از طریق دادسرای کارکنان دولت اقدام نمایید نتیجه بستگی به دلایل اثباتی شما دارد در صورتی که دادیار قصور کرده باشد نتیحه خواهد داشت در غیر این صورت خیر

مشاوره‌های حقوقی مرتبط