میخوام بدونم با توجه به اینکه من شماره تماسو اشتباهی گرفتم و هیچ پیام و صحبت تهدیدآمیزی نکردم ایا محکوم میشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۵

با سلام خدمت شما
از فردی بابت چک مطالبه ای داشتم و اشتباهی به شماره ای تماس گرفتم‌و گفتن اشتباه گرفتی . الان از من بجرم تهدید و مزاحمت شکایت شده درصورتیکه من پیام ندادم و هیچ تهدید و مزاحمتی هم انجام ندادم فقط تماس گرفتم و موضوع چکو عنوان کردم و خواهش کردم که تکلیف چک مشخص شود .

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات ادعا به عهده شاکی می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام ایشان برای اثبات جرم باید ادله کافی مثل پیامک ،شاهد و ...ارایه دهد در غیر اینصورت اثبات نمی گردد

با سلام
صرف یکبار تماس ایجاد مزاحمت نمی کند و در مورد تهدید هم ایشان بایستی ادله کافی ارائه نمایند

باسلام. شاکی باید تهدید صورت گرفته ازجانب شمارااثبات کند.

با سلام،اصل بر برائت است سوء‌نیت شما و تهدید و مزاحمت با ادله اثباتی باید از جانب ایشان ثابت شود.صرف ادعا کفایت ندارد.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه شاکی توانایی اثبات ادعای خویش را نداشته باشد، قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

باسلام بدون ادله ومدارک شکایت ایشان با قرارمنع تعقیب مواجه خواهد گردید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط