میخواهد اجرت المثل این یکسال را بگیرد؛ آیا میتواند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۵

با سلام. ملکی را ۱ سال اجاره کردیم. صاحبخانه سر سال پول ما رو پس نداد. ما شکایت کردیم. یکسال طول کشید تا پولمان را از ایشان گرفتیم. ما بعد از ۵ ماه که اضافه تر از یکسال نشستیم.خانه را زیر نظر شورا تخلیه کردیم. اما صاحبخانه برای تحویل کلید نیامد. و بعد از یکسال که پول را به حساب دادگاه ریخت برای تحویل کلید امد. حالا ادعا میکند که ما دو سال نشسته ایم. و میخاهد اجرت المثل این یکسال را بگیرد. آیا میتواند؟ و اینکه ادعا میکند که ما خسارتهایی به خانه زدیم در صورتیکه اینگونه نیست چگونه میتوانیم ثابت کنیم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرت المثل از زمان تحویل مورد اجاره به شورا تعلق نگرفته و ادعای موجر نسبت به مازاد زمان تحویل مورد اجاره مسموع نمی باشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

عرض سلام و ادب
ملاک تحویل ملک زمانی است که شورا تایید کرده است.نه ادعای مالک.در مورد ادعای ایشان مبنی بر ایراد خسارت نیز صرفا ادعای است که باید ثابت شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط