میخواهم برای دادخواست هزینه های ناشی از جرم و مازاد بر دیه به دفاتر خدمات قضایی برم فقط به کدام دادگاه دادخواست ارسال کنم حقوقی یا کیفری؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۴

سلام و عرض ادب.
پرونده بنده در دادگاه کیفری۲ است و رای صادر و مبلغ دیه تعیین شده که بسیار ناچیز است و کفاف هزینه ها را نمیدهد.
و چه مدارکی با خود ببرم؟
خواهشمندم کمکم کنید تشکر وسپاس

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود ازطریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه ضرر وزیان ناشی از جرم مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

به لحاظ قانونی مطالبه مازاد بر دیه وجاهت قانونی ندارد

با سلام و احترام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم تنظیم کنید، مرجع رسیدگی دادگاه حقوقی است.

اگر حکم کیفری صادر شده باشد باید در دادگاه حقوقی طرح دعوی نمایید .

سلام با استناد به رای کیفری صادر شده و مدارک موجود از حادثه مرتبط به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم را تنظیم نمایید که مرجع رسیدگی به آن دادگاه حقوقی است

باسلام
متاسفانه عنایتابه قانون جدیدمازادبردیه قابل مطالبه نیست

درود
قانونا مازاد دیه وجاهت قانونی ندارد. اما در هر صورت در صلاحیت دادگاه حقوقی است چون حکم کیفری صادر شده است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط