🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میخوایم سند تک برگ بگیریم به ما تحویل نمیده؛ برای اقامه دعوا از چه عنوانی باید استفاده کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۹

سلام، ملک ما و همسایه بقلی یک سند شش دانگ داره سند دست همسایه است و الان که ما میخایم سند تک برگ بگیریم به ما تحویل نمیده میخاستم ببینم برای اقامه دعوا از چه عنوانی باید استفاده کنیم

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است از اداره ثبت اسناد مربوط اقدام به سند المثنی نمایید و سپس در همان اداره اقدامات خود را انجام دهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

سلام میتتوانید نسبت اخذ سندالمثنی از طریق اداره ثبت اقدام کنید و سپس مراحل سندد تک برگی رو انجام دهید.

بادرود
پیشنهاد میشود در مرحله اول از طریق ارسال اظهارنامه استرداد سند را تقاضا کنید
درصورت عدم تحویل دادخواست استرداد سند را ازطریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه دهید

درود
دادخواست الزام به تحویل سند مطرح کنید

درود بر شما، توصیه می‌شود بدوا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای تحویل سند کنید چنانچه مراد حاصل نشد، میتوانید از طریق دادخواست ایشان را ملزم به تحویل سند نمایید.

ابتدا از طریق اظهارنامه سند را درخواست کنید جهت اقدام به ششدانگ درصورت عدم حصول نتیجه به خدمات قضایی علیه وی اقامه دعوی کنید

با سلام . درصورتیکه به سند دسترسی ندارید از اداره ثبت تقاضای صدور المثنی و بعد از آن درصورتیکه دوواحد محسوب شود و شرایط صدور سند جداگانه وجود داشته باشد تقاضای خود را به اداره ثبت بدهید بعد از کارشناسی ملک سند شش دانگ برای هر کدام صادر می شود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط