🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میزان تعلق ارش یا دیه چه میزان است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۶

با سلام و تشکر از همراهی شما.
پزشکی قانونی واسم جواب داده که قصور پزشکی مورد تایید است. نوشته ریختن مایع وارنیش به چشم راست بیمار از سوی دندانپزشک، از مصادیق بی احتیاطی است نامبرده مرتکب قصور گردیده و باعث سوختگی شیمیایی در قرنیه چشم ارش ناشی از قصور بمیزان ۲ درصد تعیین میگردد. حالا این میزان چقد میشه. خرج خودم ۸ میلیون شده. دادگاه رفتم اونا میگن دیه رو ما تعیین میکنیم. حالا چه اتفاقی میفته. آیا امکان تغییر میزان ارش وجود داره. به دکتر ضرری می رسه و یا حق اعتراضی واسم هست؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام. ارش درصدی است که توسط پزشکی قانونی اعلام می شود مینی بر خسارت وارده به اعضا. اما دیه مقدر در قانون مجازات اسلامی نگارش شده است . دادگاه مبنی با گزارش پزشکی قانونی دیه را اعلام می کند . در هر صورت ۲ درصد ارش در سال ۹۸ معادل:۵.۴۰۰.۰۰۰ تومان می شود.

میزان ان را دادگاه تعیین میکند.هر رای دادگاه بدوی قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر میباشد ،مگر انکه میزان ان از یک دهم دیه کامل کمتر شود که عیر قابل اعتراض است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط