میزان تفاوت فروش سرقفلی موروثی به صورت مزایده با قیمت منطقه‌ای

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷ #39570091

با سلام، پدر من ۸ سال پیش فوت کرده ۳ دانگ سرقفلی یک مغازه به ما ورثه تحت عنوان ماترک رسیده. الان به دلیل اختلافات با برادرم درخواست تقسیم ترکه و دستور فروش دادم. در صورت موافقت با دستور فروش به صورت مزایده، مغازه چند درصد از ارزش ذاتی منطقه پایین‌تر به فروش می‌رسه؟ آیا این موضوع صحیح است که قیمت مزایده نصف قیمت واقعی ملک است؟ ممنونم از پاسخ وکلای عزیز.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قیمت کارشناسی مقدار پایین تر قیمت منطقه ای ولی نصف نیست

با سلام
قیمت تعیین شده توسط کارشناس معمولا قدری پایین تر از قیمت معاملاتی در بازار می باشد لکن این تفاوت به نصف قیمت نمی رسد.

سلام کارشناسی می گردد خیر نصف قیمت نیست ولی کمی از ارزش واقعی کمتر لست

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که معمولا قیمت پایه ۱۰ تا ۱۵ درصد زیر قیمت منطقه‌ای است، نه نصف قیمت.

سلام خیر نصف ارزش منطقه ای نخواهد کارشناس براورد قیمت خواهد نمود و اختلاف زیادی با قیمت روز ندارد