میزان دیه آمبولی ریه چقدر است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲,۲۵۳

سلام، من ۱سال پیش تصادف کردم، نظر اولیه پزشک قانونی ۲درصد بود و من اعتراض کردم و دکتر پزشک قانونی گفت که اگر واقعا آمبولی باشه دیه ات بیشتر از این حرفاس که بعدا من جوابیه بیمارستانم را آوردم ( البته ناگفته نماند که چنتا از خراشیدگی ها و زخمهای دست و پام را ننوشته بودن) جواب بیمارستان که آوردم بعلاوه بر زیاد کردن میزان درصد دیه آمبولی درصد دیه زخمها و خراشیدگی ها رو هم اضافه کرد، اما حالا که حکم دادگاه اجرااحکام اومده نه دیه آمبولی ریه را اضافه کردن و نه حرفی از زخما و خراشیدگی ها زدن، الان باید چیکار کنم؟؟

۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میران دیه را پزشک قانونی تعیین می کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اجرای احکام حکم صادره را اجرا خواهد کرد لطفا حکم را بع دقت بخوانید و در صورت مغایرت به شعبه کتبا اعلام نمایید.

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

تعیین دیه و ارش در صلاحیت پزشکی قانونیست با تعیین درصد می‌توان مبلغ را محاسبه نمود

سلام. امبولی ریه چون دیه مشخصی نداره قطعا ارش تعلق میگیرد..

برای آمبولی ریه ارش تعیین میشود و میزان دقیق دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میشود.

باسلام و درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط