🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میزان دیه تصادف پا و قلب چقدر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۰۰

شکستگی و عمل و پلاتین مچ پا دو استخوان بزرگ نی و کوچک نی،کبودی و سیاهی کمر و باسن،شوک تصادف که کنجر به گذاشتن باطری برای قلب گردید

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
طبق نظر پزشکی قانونی تعیین می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

جراحات وارده را پزشکی قانونی تشخیص خواهد داد که در رای دادگاه منعکس می شود و نهایتا در اجرای احکام محاسبه می شود.

بحث دیه تخصصی است باید جراحات و صدمات توسط پزشکی قانونی ثبت شود و سپس اجرای احکام براساس آن میزان دیه را محاسبه میکند.

سلام
باید بروید پزشکی قانونی معاینه شوید آنجا برای شما دیه تعیین می کند

میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

میزان دیه پس از اینکه میزان صدمات را پزشکی قانونی معین و قاضی بر اساس آن حکم صادر کرد توسط اجرای احکام تعیین می گردد.

درود بر شما، برای دیه بدوا پزشکی قانونی میزان جراحات وارده را گواهی، دادگاه بر اساس آن حکم صادر و در نهایت توسط اجرای احکام کیفری مبلغ دیه مشخص خواهد شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط