🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میزان دیه جرح وارده چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۹

۱- جراحت بخیه شده( دامیه) پس سر۲- منطقه ساییدگی( حارصه) سمت چپ پیشانی۳-منطقه ساییدگی( حارصه) روی بینی۴- ساییدگی ( حارصه) پره بینی سمت چپ ۵- ساییدگی ( حارصه) زیر چشم چپ ۶- منطقه سیاه شدنی پیرامون چشم چپ ۷- خونریزی متوسط زیر ملتحمه چشم چپ ارش که ارش ان سه دهم درصد دیه کامل میباشد ۸- ساییدگی ( حارصه ) بالای لب فوقانی ۹- منطقه خراشیدگی ( حارصه ) ارنج چپ ۱۰-منطقه خراشیدگی ( حارصه ) پشت دست راست۱۱- خراشیدگی ( در حد حارصه) پهلوی چپ که ارش ان نیم درصد دیه کامل است۱۲- خراشیدگی ( حارصه ) پشت دست چپ ۱۳-خراشیدگی ( حارصه ) گوشه خارجی چشم چپ۱۴- شکستگی تنه استخوان فک تحتانی راست که به صورت صحیح التیام یافته است۱۵-- شکستگی تنه استخوان فک تحتانی چپ که به صورت صحیح التیام یافته است۱۶- تورم خفیف فک تحتانی سمت چپ ( ارش) که ارش ان دو دهم درصد دیه کامل است۱۷- شکستگی زائده لقمه ای استخوان فک تحتانی چپ که به صورت صحیح التیام یافته۱۸- شکستگی استخوان گونه چپ( منقله) که به صورت صحیح التیام یافته۱۹- اسیب نسوج نرم سمت چپ صورت ناشی از انجام عمل جراحی تعبیه ابزار مخصوص حهت تثبیت شکستگی گونه ( ارش) که ارش ان یک درصد دیه

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان دیه را اجرای احکام محاسبه می کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه می گردد

با درود از قسمت محاسبات حقوقی سایت اقدام نمایید

سلام میزان دیه پس از قطعی شدن رای صادره توسط دادگاه به طور دقیق توسط واحد اجرای احکام محاسبه می گردد.

میزان دیه از طریق پزشی قانونی تعیین و بر مبنای آن دادگاه رای صادر خواهد کرد و پس از قطعی شدن رای با مراجعه به اجرای احکام می توانید میزان دقیق آن را مطلع شوید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط