🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میزان دیه و ارش بصورت تقریبی چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۳

باسلام وخسته نباشید فرزندم در اثر قصور پزشکی متاسفانه آسیب مغزی دیده کمیسیون پزشکی طول درمان را تا پایان سن دو سالگی اش تعین نموده ولی نوشته در حال حاضر مساله ی زوال عقل و عدم کنترل ادرار و مدفوع و فلج سفت هر چهار اندام مطرح است میخواستم بدونم بعداز طول درمان میزان دیه چطوری میشود در هر دو فرض بهبودی و عدم بهبودی؟ می‌دونم تعیین دقیقش بعداز پایان طول درمان و با معاینه ی مجدد امکان پذیر می‌باشد ولی اگه بشه حدودا بفرمایید ممنون میشم.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما

خداوند سلامتی به فررندتون بده

هریکدام از منافع از دست رفته مشمول دریافت یک دیه کامل میشود البته به نرخ سالی که پرداخت میشود

این موارد۵دیه کامل و درصورت بهبودی متناسب با درصدبهبودی از دیات کسر میشود.
جهت پیشگیری از تضیبع حقوق فرزندتون به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا اسیب های وارده ضبط و ثبت شوند

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط