میزان مالیات بر ارث حساب بانکی و سهام صندوق سرمایه‌گذاری

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴ #45201319

با سلام، پدرم حساب بانکی و سهام صندوق سرمایه‌گذاری داشتند که مالیات آن در سال ۹۹ پرداخت شد اما به علت نبود همه وراث مبلغ را دریافت نکردیم. اکنون هم حساب بانکی سود کرده است و افزایش داشته و هم تعداد سهام به واسطه سود صندوق افزایش داشته است، در این شرایط آیا مجددا باید برای افزایش آن‌ها مالیات پرداخت کنیم؟ یا همان گواهی که قبلا صادر شده کفایت می‌کند؟ همانطور که مستحضر هستید برای ملک یک‌بار صادر می‌شود و پس از پرداخت مالیات، افزایش قیمت ملک منجر به پرداخت دوباره مالیات بر ارث نمی‌شود. آیا در مورد حساب بانکی و سهام صندوق نیز به همین شکل است؟

مشاوره حقوقی مالیات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر مالیات را پرداخت کردید دیگر دراثر ازدیاد سود مالیات تعلق نمیگیرد

اگر مالیات بر ارث را پرداخت و برگه تسویه دریافت کرده اید افزایش سهام یا سود بانکی مشمول مالیات مجدد نمیگردد .