میزان مالیات و مسدودی حساب بابت واریز وجه حاصل از معامله ملک

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۵

سلام وقت بخیر، من یک زمینی به ارزش ۵ میلیارد میخوام بفروشم، سوالم اینه اگه این مبلغ به حساب من واریز بشه حسابم مسدود میشه؟ آیا بابت واریز این وجه به حساب باید مالیاتی پرداخت کنم؟ اگر بله چقدر؟ ممنون.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
اصولا واریز پول به یک حساب، مشمول مالیات نمی شود. اگر فروش همراه با انتقال قطعی مالکیت باشد، مالیات به میزان ۵ درصد ارزش معاملاتی و عوارض شهرداری به میزان ۲ درصد ارزش معاملاتی می باشد که می بایست پرداخت شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در صورت داشتن نبایعه نامه برای فروش ملک ، حساب شما مسدود نخواهد شد و نیز برای نقل و انتقال ملک مالیات دریافت خواهد شد

با سلام
خیر حساب بانکی شما مسدود نمی گردد لکن می بایست مالیات نقل و انتقال پرداخت شود.

سلام باواریزمبلغ حساب مسدود نمیگردد، مالیات مربوط به نقل وانتقالات در زمان انجام نقل وانتقلات در دفتر اسنادرسمی محاسبه و پرداخت میگزدد

با سلام حساب مسدود نمی شود مالیات نقل و انتقال قبل از تنظیم سند وصول می شود

با واریز مبلغ مذکور حساب مسدود نمیشود ولی باید مدارک مربوط به معامله به اداره مالیات تسلیم شود تا ارتباط میان وجه واریزی و معامله احراز گردد . میزان مالیات همان است که در دفتر اسناد رسمی بابت مالیات بر فروش میپردازید و مالیات جداگانه ای بر مبلغ ثمن معامله دریافت نخواهد شد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط