🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میزان مجازات رابطه نامشروع چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۱۴

سلام. من با دختر خانمی رابطه داشتم و جنسی هم بوده به رضایت طرفین. ولی قبل از آن صیغه موقت خواندیم که روی کاغذ ثبت نشده ولی به صورت فایل صوتی موجود است( بدون اذن پدر بوده). من به ایشان قول ازدواج دادم و زیر قولم نزدم و با خانواده در میان گذاشتم و صحبت هم کردن و قول قرار گذاشته شد ولی پدر دختر به خاطر مسائل مالی 2 شب قبل از قرار عقد زیر حرف هایشان زدند و شرایط جدیدی گذاشتند منجمله مهریه 1014 سکه با تضمین پدر از من خواستند. ولی از طرف خانواده من قبول نکردن و به هم خورد و دختر خانم هم مرا ول کردن و رفتن. حالا بعد از 2 سال برگشتن و تهدید به شکایت کردن. من چون تحصیل در رشته سختی دارم و نمیخواهم آبرویم برود و همه زحماتم از بین نرود شرایطم چگونه است. ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این سوال رابطه شکل گرفته ازدواج موقت باطل بوده و عمل رابطه نامشروع است. در این صورت در صورتی که شکایتی رخ دهد شما باید از خود دفاع کنید . در هر صورت شما متهم محسوب می شویدموید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط