🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میگن هنوز چکتون تاریخ نخورده یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۸

سلام من امروز برای تاخیر پرداخت دیه با بیمه تماس گرفتم من ۱۷م مدارک تحویل دادم گفتن تا ۲هفته واریز میشه الان که ۱م زنگ زدم میگن هنوز چک تون تاریخ نخورده یعنی چی چکتون تاریخ نخورده گفت هر وقت تاریخ بخوره تازه ۱۴روز بعدش واریز میشه میخواستم بپرسم اصلا چنین چیزی هست یا اینو گفته که عقب بندازه بی دلیل

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص طبق رویه ادارات و بخصوص بیـمه به گونه ای
است که ایتـدا پس از تنظیم چکهای صادره، در قسمت حسابداری بر اساس جدول بدهی های روزانه تاریخ خورده و صادر می گردد..

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

این کار بخشی از تشریفات اداری شرکت های بیمه است و اطاعات غلط به شما ارائه نشده

سلام اینطوری که مشخص هست کارهای حسابداری انجام شده و در حال انجام کارهای اداری می‌باشد ولی برای تسریع در کار حضوری پیگیری کنید بهتر است.موفق باشید

حسابداری بیمه باید برای مطالبات شما سند صادر کرده و پس از صدور چگ و امضای آن توسط رییس و مسئول فنی بشما تحویل دهند

درود
بهتر است جهت تسریع حضورا پیگیری کنید.

باسلام رویه اداری بایستی طی شود ممکن است چندروزی بیشتر زمان ببرد جای نگرانی نیست و منتظر پرداخت دیه باشید.

درود
مراحل عنوان شده توسط بیمه صحیح می باشد ، چکهای صادره درشرکت بیمه باید دربخش حسابداری براساس جدول بدهی های روزانه تاریخ خورده و سپس اقدامات لازم جهت پرداخت صورت خواهد گرفت .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط