میگه باید اداره ثبت جواب نامه ما رو به صورت کتبی بدهد، باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵

سلام.
زمینی از پدر مرحومان به ارث رسیده است که جزو اراضی ملی بوده است‌.کارهای اداری زمین در سازمان مسکن و شهرسازی رو انجام داده ایم و برای دریافت سند از سوی سازمان شهرسازی به اداره ثبت اسناد معرفی شدیم.در مرحله نقشه برداری کارشناس سازمان ثبت میگن که نقشه های زمین ما با نقشه های اداره شهرسازی متفاوته و قابلیت جانمایی در سامانه اداره ثبت رو ندارند. برای مشخص شدن ۴ کنج زمین. حالا اداره ثبت ما رو به اداره شهرسازی پاس میده و اداره شهرسازی میگه باید اداره ثبت جواب نامه ما رو به صورت کتبی بده خلاصه گیر کردیم و نمیدونیم باید چکار کنیم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
سوال شما چاره حقوقی ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باید مشکلات تطبیق حل شود تا امکان تنظیم سند به نام شما باشد. مراحل را باید طی نمایید.

سلام
موضوع اداری و باید پروسه مربوطه طی شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط