🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میگه قیمت خودروی من چند برابر شده من منصرف شدم؛ چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۱

با سلام بنده ۶ ماه پیش زمینی را در قبال خودرویی معاوضه کردیم با یک نفر هم قیمت زمین و خودرو یکسان بود و توافق کردیم. قولنامه هم نوشتیم. بعد ۶ ماه طرفی که ماشین و داده زمین بنده رو گرفته پشیمان شده میگه قیمت خودروی من چند برابر شده من منصرف شدم. مگه همچین چیزی ممکنه هر وقت هر کسی دلش خواست بهم بزنه معامله رو اونم بعد ۶ ماه.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد لازم قابل فسخ نیست مگر شرط فسخ شده باشدیا یکی ازشرایط فسخ در صورت عدم اسقاط وجود داشته باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام. خیر ایشان باید به قرارداد و توافق انجام شده پایبند باشند.

با سلام
خیر عقد بیع جزو عقود لازم است و ایشان نمی توانند آن را فسخ نمایند .

سلام . امکان فسخ وجود ندارد مگر اینکه یکی از خیارات ( حق فسخ)قانونی مثل خیار غبن یا خیار قراردادی مثل خیار شرط داشته باشد

خیر این امر امکان پذیرنیست

سلام
ایشان مجاز به فسخ یکطرفه قرارداد نیستند. شما می توانید الزام ایشان به ایفای تعهدات از جمله تحویل مبیع و تنظیم سند رسمی آن را از دادگاه حقوقی بخواهید.

ایشان حق فسخ معامله را نخواهند داشت ...........

مشاوره‌های حقوقی مرتبط