🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میگه ماشین رو وکالتی به شخصی دیگر فروخته است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۶

سلام و عرض ادب

تقریبا ۴ ماه‌ پیش به شخصی ماشین فروختم که در محضر ۲ ماه وقت گرفت تا فک پلاک بکنه، الان قبض جریمه اومده که با همون پلاک جریمه شدم.
به طرف زنگ زدم میگه ماشین و وکالتی به شخصی دیگر فروخته.
سوال اینکه مگه میشه ماشین و دو دفعه وکالتی فروخت و دوم اینکه چیکار باید بکنم! از کجا باید شروع کنم!
با تشکر از دست اندرکاران بنیاد وکلا

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دادخواست الزام به انتقال سند رسمی و فک پلاک دهید چون تا زمانی که پلاک به نام شما هست خلافی به نام شما در سیستم راهنمایی و رانندگی ثبت می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
شما علیه کسی که ماشین را به او فروخته اید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود اقامه نماید تا ملزم شود ماشین را که از شما خریداری نموده به نامش بزنید در غیر این صورت تمام تخلفات و جریمه ها به نام شما ثبت می گردد
فقط چون با قرارداد ماشین را از شما خریده است می‌تواند با قرارداد عادی آن را مجددا به فروشند و بحث وکالت مطرح نیست چون شما دیگر مالک نیست که به وکالت از شما بفروشد.

می توانید دادخواست الزام فک پلاک از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح بنمایید

فروش عادی خودرو مانعی ندارد لیکن برای جلوگیری از سوءاستفاده میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک را تتظیم و مطرح نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط