🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میگوید بیاید دادگاه و تایید کند که زمین رو واگذار کرده، اگه نرود چه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹

عرض ادب
مادرم حدود سی سال پیش سه دانگ از زمینی که از مادرش به ارث برده بود رو واگذار کرده به شخصی البته زمین اون موقع شورای محلی بوده با مهر شورا حالا بعد این همه سال شخص خریدار میگوید قاضی گفته این خانم که واگذار کرده سه دانگ زمین به شما بیاید دادگاه و تایید کند که زمین رو واگذار کرده مادرم هم سنی ازش گذشته با این اوضاع مریضی اگه نرود چه میشود تشکر

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوای خریدار رد خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

درود
عدم حضور مادرتان موجب رد دعوی خریدار است.

به احتمال زیاد دعوی خریدار رد میشود

علی الظاهر خواهان ادله ای بغیر از قرارداد عادی به دادگاه ارائه نداده است. تا زمانی که خوانده در دادگاه حاضر نگردد و اظهار انکار و تردید و یا جعل ننماید.دادگاه موظف به رسیدگی بر اساس همان مستندات است.
عدم حضور فروشنده در جلسه رسیدگی با وجود ابلاغ وقت رسیدگی، از موجبات رد دعوی خریدار نمی باشد.

با درود
شرح ماوقع برای قاضی باید اثبات شود، لکن، اگر هیچ راهی در جهت اثبات مدعا نیست جز حضور، باید موجبات این مهم فراهم گردد.

در صورتی که مادر شما در دادگاه حضور نیابد دعوای خریدار رد خواهد شد

سلام. ممکنه دعوی خریدار رد بشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط