🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میگویند یک میلیون هم هر موقع هاچبک رو فروختیم بدهیم، بنظر شما چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲

سلام
بنده از اراک مزاحم میشم حدود ۲ ماه پیش پیکان ۸۰ داشتم معاوضه کردم با نمایشگاه پراید هاچبک ۸۲ گرفتم قرار شده فردا سند کارهاش انجام بشه من تمام مدارک ماشین رو دادم اماده تعویض پلاک بودم ولی نمایشگاه ۲ ماه منو سر چرخوند از روزی که ماشین گرفتم ماشین خراب بود خرجش کردم ولی فایده نداشت چون نمایشگاه هم سرقولش نبود رفتم ماشینم رو پس گرفتم بماند ۱ میلیون هم بهشون داده بودم زمانی که ماشین رو پس گرفتم نه دزدگیر روش بود باند, باطری, زاپاس, بدتر از این کارت ماشین هم میگن گم کردن ولی باقی مدارک برگ سبز رو گرفتم مدارکشون دادم قراره وسایل برداشته شده و کارت ماشین رو بدن ولی باز امروز فردا میکنن و میگن ۱ تومان هم هر موقع هاچبک رو فروختیم بدیم بنظر شما چکار کنم فقط قولنامه معاوضه رو دارم.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید اول برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید و متعاقبا با استناد به شهادت شهود علیه ایشان طرح دعوا کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

سلام دادخواست مطالبه خسارت از طریق شورای حل اختلاف بدهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط