🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

می توانیم از این موسسه شکایت کنیم و پولمونو بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۵

با عرض سلام و خسته نباشید بنده ۴ ماه پیش در بهمن ۱۳۹۸ در شهر دانشجوییم ۱۰ جلسه کلاس خصوصی در آموزشگاه زبان به همراه دوستم برداشتم. که ۴ جلسه شرکت کردیم و کرونا اوج گرفت. بعد که تمامی دانشگاه ها و مراکز آموزشی و خوابگاه ها تعطیل شدند به شهر خود برگشتیم. با پیگیری های بعدی به ما گفته شد تا زمان باز شدن آموزشگاه امکان برگشت وجه وجود ندارد. در اردیبشهت که آموزشگاه باز شد به ما گفتند در سایت آموزشگاه فرم استرداد وجه رو پر کنیم و باز هم خبری نشد. تا بعد از یک ماه که هفته پیش بود و حضورا رفتیم به ما گفتند امکان بازگشت وجه به هیج عنوان وجود ندارد! و یا باید حضورا کلاس هارو برداریم و یا به صورت آنلاین. بعد گذشت ۴ ماه این کلاس ها اصلا بدرد بنده و دوستم نمیخورد! ما می توانیم از این موسسه شکایت کنیم و پولمونو بگیریم یا لطفا بفرمایین چه اقدامی باید انجام دهیم.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر چون کیفیت اموزش باید در قرارداد ذکر شده باشد تا بتوانید استرداد کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط