می‌توان خودرو به نام خواهرم باشد ولی مسؤلیت با من؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۱

سلام وقتتون بخیر، من محجور هستم و برای کار دادگاهم به درخواست قیمم ممنوع‌المعامله هستم، جدیدا ماشینی خریدم و مجبور شدم به اسم خواهرم بزنم و خواهرم از ترس تصادف به من اجازه استفاده از ماشین را نمی‌دهد. آیا راهی هست خودرو به نام خواهرم باشد ولی مسؤلیت تصادف برعهده خودم باشد و ایشان مسؤل تصادف من نباشند؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اصولا مسئولیت با راننده مسبب حادثه می باشد،مگر در شرایطی خاص که مالک نیز مسئول شناخته می‌شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که اصل بر مسؤلیت راننده مقصر است.

با سلام
به طور کلی در تصادفات رانندگی، مسئولیت با راننده مسبب حادثه می باشد.

باسلام؛
در تصادفات، گاه هم راننده و هم مالک در شرایطی مسئول شناخته میشوند.

سلام اصل مسیولیت متوجه راننده مقصر می باشد و مالک خودرو نیز از جهت جبران خسارات مسیول می باشد

باسلام مسئولیت کیفری حادثه باراننده مقصرمیباشدوبیمه وراننده مقصرومالک به صورت تضامنی محکوم به امورمالی خواهندشد,البته که نوع محجوریت شماهم مهم است ،سفه،صغیر؟

باسلام. درتصادفات راننده مقصر طرف دعوا قرارمیگیرد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط