🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

می خواهم نزد قاضی بروم آیا راهی هست که قاضی رای را درخصوص من جداگانه صادر کند تا سریع تر دیه را بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۳

سلام
من مدتی پیش تصادف کردم و من و سرنشینم هر کدام جداگانه شکایت از مقصر حادثه (خودروی مقابل) کردیم.در دادگاه پرونده ما توسط قاضی ادغام شد (لف) الان من جواب پزشکی قانونی ام امده ولی چون سرنشینم همچنان در دوره طول درمان است قاضی گفته تا ۳ ماه دیگر حکم من را نمی دهد و باید صبر کنم تا جواب پزشکی قانونی سرنشینم بیاید.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به تشخیص قاضی پرونده این امر امکان پذیراست

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

قاضی مکلف است در صورت تجزیه و تفکیک مورد دعوی آن قسمت از پرونده که آماده صدور رای باشد اقدام به صدور رای نماید در صورت عدم اقدام از سوی قاضی موضوع را به رییس مجتمع منعکس نمایید

در صورت ورود ضرر شما و امکان تفکیک پرونده ها میتوانید با تنظیم درخواستی مبنی بر تسریع رسیدگی و صدور رای اقدام کنید مع الوصف مرجع رسیدگی ب پرونده بنابر مصلحت تصمیم خواهد گرفت

سلام حق شماست که اگه پرونده در مورد تون آماده صدور رای هست ، حکم صادر بشه ، نسبت به تنظیم درخواست و تقدیم به شعبه دادگاه اقدام کنید و در صورت عدم حصول نتیجه از طریق ریاست مجتمع قضایی پیگیری بفرمایید

با تقدیم دارخواست و شرح حال خودتان قاضی می تواند تسریع در حکم شما انجام دهد .در هر صورت نظر قاضی شعبه ملاک است

سلام این امر در صلاحیت مرجع رسیدگی کننده هست.و اگر این امر سبب اطاعه دادرسی و سبب ورود ضرر به شما باشه و دعوی قابل تفکیک باشه با تقدیم عریضه میتونید صدور رای به صورت مجزا رو مطالبه نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط