🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ناتوانی جنسی موجب حق طلاق خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۳۳

من سال ۹۰ عقد کرده ام و سال بعد. ازدواج ولی تاکنون نه نفقه دریافت کرده ام نه مخارجم را همسرم تقبل کرده و اینکه مشکل ناتوانی جنسی داشتند و تا امروز شاید رابطه داشته باشیم که آخرین رابطه حدود ۲سال پیش بوده و اینکه مشکل روحی روانی هم داشته که در پیام هایی که به من داده اقرار کرده و تا اسفند پارسال در خانه من زندگی میکرد چون خانه نداشته و توان اجاره هم نداشته ولی در این ۸ماهی که نبوده برای جلوگیری از پرشدن موعد عدم پرداخت ۲ماهه نفقه درست قبل از پر. شدن ماه ۶کمی پول واریز کرده به راهنمایی وکیلشان ولی من برداشت نکردم و کارت را مسدود کردم و اینکه بلافاصله بعد از شکایت من تقاضای تمکین کرده،میخواستم بدانم پزشکی قانونی قادر به تشخیص ناتوانی ایشان هست؟ ممکن است در این چند ماه درمان کرده باشد که پزشکی قانونی حق را به او بدهد؟؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه ایشان ناتوانی جنسی داشته باشند و یا مشکلی در فرزند دار شدن داشته باشند میتوانید به استناد به این دلایل و دلایل دیگر برای طلاق اقدام کنید ولی پیشنهاد میشود که برای اینکه به نتیجه برسید حتما وکیل بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط