🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نامزدم به جرم مزاحمت و ضرب و جرح از من شکایت کرده آیا بین نامزدها جرم مزاحمت مصداق دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۱

با سلام بنده با یه خانم ۲سال نامزد بودیم این اواخر فهمیدم با افراد دیگه ارتباط داره شب عید میخواست بره مسافرت به من گفت تا ترمینال ببرمش در طول مسیر با هم صحبت کردیم وبنده به ایشان گفتم دیگه نمیخوام باهات باشم طلاهایی که به عنوان نشون دادم بهت پس بده که شروع کرد به داد وبیداد وفحاشی که بنده زدم کنار وگفتم از ماشین پیاده بشه که چندین بار تکرار کردم ایشان فحاشی میکردن وبا دست ضربه به بنده میزدن ولی بنده هیچ کاری باهاش نداشتم که باتهدید پیاده شد بعد رفتن شکایت کردن از بنده به جرم آدم ربایی،سرقت،ضرب وجرح،مزاحمت برای بانوان که بنده در بازپرسی جنایی حاضر شدم بعد از ابلاغ که قاضی پرونده جرم آدم ربایی وسرقت قبول نکرده فقط درباره ضرب وجرح ومزاحمت سوال کردن ضمنا ایشون دوتا شاهد آوردن که حرفاشون ضد ونقیضه یکی گفته صبح زود دیده بنده دارم این خانومو میزنم یکی گفته وسط خیابون دیده در صورتی که این ماجرا ساعت ۸شب بوده واینکه قاضی۳۰میلیون از بنده کفالت گرفتن میخواستم بدونم با توجه به نامزدی با ایشان آیا جرم مزاحمت برای بانوان وجرب وجرح امکان پذیره ضمنا ایشان از پزشک قانونی نامه آورده که آثار کوفتگی و کبودی روی لگن وبازو هستش . ممنون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانظرکارشناس محترم خانم احمدی موافقم

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که بتوانید اثبات نمایید که ایشان نامزد شما هستند می توانید برای بحث مزاحمت از خودتان دفاع کنید اما در خصوص ضرب و جرح احتمال محکومیت شما وجود دارد.

با سلام نامزدی هیچ بار حقوقی جهت برقراری روابط زناشویی ندارد پس جرم مزاحمت قابل تحقق است ضرب و جرح هم درهر صورت قابل پیگیری است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط