نامه پزشکی قانونی مبنی بر داشتن مشکل روحی زوج جهت درخواست طلاق چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۳۸

اینجانب کارمند رسمی و خوشنام بانک می باشم ...همسرم در اعتراض به دادخواست الزام به تمکین اینجانب با جمع اوری مدارکی از گذشته اینجانب که مدتی در بیمارستان روانپزشکی بستری بوده ( هفته) و بهبود یافته بودم و ارایه به پزشکی قانونی طبق دستور دادگاه توانست نامه ای از پزشکی قانونی در خصوص اینجانب با این محتوا که " نامبرده فعلا علایم خلقی ندارد ولی اگر درمان نشود ممکن است علام پرخاشگرانهای بروز دهد و " و با این نامه پزشکی قانونی همسرم توانست یک طرفه طلاق بگیرد..... آیا من که چندین نامه تقدیر و تشکر از اخلاق از بانک دارم می توانم به به پزشکی قانونی از طریق دادگاه شکایت نمایم و بگویم که نامه به من بدهند که محل کار بنده اینجانب را بازنشته نماید؟ با تشکر از شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه زوجه بیماری شما را با استفاده از گواهی پزشکی قانونی اثبات نموده باشند میتوانند برای طلاق اقدام نمایند و شما نمیتوانید مخالفتی در این خصوص نمائید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط