نتایج معاینات پزشکی قانونی ازطریق کلانتری به دادگاه میرسد یا از طریق خود پزشکی قانونی؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۵,۳۶۸

سلام
من از طریق کلانتری به پزشکی قانونی مرکز معرفی شدم اونجا من و معاینه کردن، پزشک جراحاتی که دیده میشد رو نوشت و جراحتی که زیر گچ پام بود و همچنین شکستگی پامو ننوشت و گفت پرونده پزشکیتو از بیمارستان بگیر و به پزشک قانونی غرب برو و همون نامه که کامل نبود و گفت بده به کلانتری.
حالا آیا نامه ای که به دادگاه فرستاده میشه همون نامه ی ناقصه که به کلانتری داده شده یا نه بعد از معاینه شکستگیم و بخیه پام با توجه به پرونده پزشکیم در شعبه غرب، خود پزشک قانونی مستقیم و کامل به دادگاه نامه میزنه؟
خیلی ممنون میشم پاسخ بدید.

۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
پاسخ را به مرجع صادر کننده گواهی ارسال میکند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
پزشکی قانونی جواب را به مرجع ارسال کننده نامه که برای شما ابتدا کلانتری بوده ارسال خواهد کرد.

باسلام حسب مورد به مرجع صادر کننده گواهی ارسال میگردد

پاسخ به مرجع درخواست کننده ارسال می شود و پس از تکمیل شدن به دادسرا ارسال می شود

با درود بله در مهلت مقرر میتوانید بدان معترض شوید.

بستگی دارد کدام مرجع شما را به پزشکی قانونی معرفی کرده دادسرا یا کلانتری

بستگی دارد که استعلام مربوطه از طرف کدام نهاد انجام شده باشد، تبعا پزشکی قانونی مانند دیگر سازمان ها پاسخ استعلام را به مرجع استعلام کننده ارائه میدهد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط