🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نتوانست از طرف شکایت کاری کند، از طریق انحصار وراثت اقدام کرده؛ میتواند کاری کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۷

بنده
یک زمین کشاورزی از زن عموی خدا بیامورز م گرفتم بعد دو سال برادر عموی فوت شده سرزمین دعوا کرد و گفت که من هم در آن سهم دارم در صورتی که ۲۰سال پیش بین ریش سفیدان محل زمینها و همه اموال پدرشان تقسیم شد.من شکایت دادم و دادگاه به نفع من حکم برید و چون برادر عموی مرحومم نگذاشت محصول تابستانه ام را که شالی بود بکارم قاضی تعیین خسارت کرد و در حال بررسی خسارت میباشم الان برادر عموی مرحوم : که نتوانست از طرف شکایت کاری کند، از طریق انحصار وراثت اقدام کرده ایا میتواند کاری کند لطفا راهنمایی کنیین

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.مدارک خود را به رویت.متخصص برسانید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۰,۰۰۰ تومان

بله اگر مطابق انحصار وراثت از ورثه باشد می تواند اقدامی نماید در غیر این صورت منتفی است.

درود
اگر جز وارث باشند و زمین ترکه باشد سهم به ایشان هم تعلق می گیرد.

بستگی به مدارکتون داره باید بررسی بشه تا بشه نظر کاملی داد

سلام و ارادت
بنظر نمیرسد بتواند کاری کند ، ولیکن بایستی کلیه مدارک برای پاسخ به این موضوع بررسی و مطالعه گردد .

درود بر شما، بدون بررسی مدارک امکان اظهارنظر دقیق وجود ندارد، بهتر است مدارک خود را به نظر احدی از متخصصین برسانید.

در صورتیکه اصلاح گواهی حصروراثت پذیرفته شود در خصوص موضوع ماترک مورث امکان طرح ادعا وجود دارد . در مقابل موضوع امر مختومه هم وجود دارد . برای اظهارنظر دقیق باید جزئیات موضوع مطرح و بررسی شود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط