🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نتونستم صاحب سند و پیدا نمایم؛ چه اقدامی لازم است بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷

سلام من سال ۹۶ یک دستگاه موتور سیکلت خریدم از مغازه پولشو کامل پرداخت کردم رفتیم محضر سند وکالتی زدیم بعد ۲۰ روز مهلت داد برم تعویض پلاک کنم که مشگلی برام پیش اومد تا این مدت نتونستم برم تعویض پلاک الان مخوام موتور و بفروشم چیکار باید بکنم رفتم محضر میگه باید صاحب سند پیدا کنید بیاد دوباره مهلت تعویض پلاک بده الان نتونستم صاحب سند و پیدا کنم ادرسشو رفتم میگه از اینجا رفتن با تشکر از راهنمایی شما.؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت پیدا نکردن فرد شما میتونید دادخواست مجهول المکان معرفی کنید و علیه ایشان دادخواست مطرح کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورت عدم دسترسی به وی می توانید دادخواست خود را ارایه داده و ادرس وی را مجهول المکان قید کنید

سلام . اگر به کدملی ایشان دسترسی دارید و ایشان سامانه ثنا داشته باشند مشکلی پیش نماد در غیر این صورت اگر به آدرس ایشان دسترسی ندارید ایشان را مجهول المکان معرفی کنید و علیه ایشان دادخواست تنظیم کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط