🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه آزادسازی و تسویه هزینه خودروی تعمیری که مکانیک آن در کماست

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۴

با سلام، مدت ۹۰ روز قبل اتومبیلم را برای تعمیر موتور به مکانیکی واقع در یک گاراژ سپردم. پس از اتمام تعمیر اتومبیل و قبل از مراجعه جهت تسویه حساب، متاسفانه مکانیک در اثر یک سانحه تصادف رانندگی به کما رفت و اکنون ۳۰ روز است که ماشین بنده در گاراژ پارک شده و صاحب گاراژ که سمت و حقی در این موضوع ندارد (و فقط موجر مغازه مکانیکی می‌باشد)، اجازه خروج اتومبیل را نمی‌دهد و مدعی است که باید ابتدا تسویه صورت گیرد. از آنجا که جز مکانیک کسی رقم دقیق هزینه را نمی‌داند، صاحب گاراژ پیشنهاد نموده که یک کارشناس از اتحادیه صنفی بیاید و رقم تعمیر را برآورد کند تا بر مبنای آن پرداخت صورت گیرد یا وثیقه‌ای معادل آن گذاشته شود.
راهکار حقوقی برای آزادسازی اتومبیل چیست؟ آیا بابت مطالبه خواب سرمایه هم راهی وجود دارد؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درا ین خصوص جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری باید انجام شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام.
توسط کارشناس انجام شود

سلام بهتر است کارشناسی انجام شود.

با سلام
بهتر است هزینه مزبور را مطابق با نظر کارشناس مربوطه تادیه و خودرو را تحویل بگیرید.

سلام
راهکار مناسب درا ین خصوص جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری است

درود
بهتر است کارشناسی شود.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که پرداخت هزینه بر اساس نظریه کارشناسی بهترین گزینه است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط