🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه ابطال وکالتنامه و جلوگیری از سواستفاده برادر از حساب‌های بانکی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۴

سلام، حساب برادرم چند ساله که بابت بدهی مالیاتی بسته و هیچ کاری از حساب خود نمی‌تواند انجام دهد و دارد با حساب بنده کار می‌کند. به ایشان چندسال پیش وکالت دادم، حساب بانکی، دسته چک و کارت بانکی به نام بنده دست ایشان است و دارد کار می‌کند و این اواخر متوجه شدم که بدون اطلاع بنده دارد کارت بازرگانی صادر می‌کند. من چجوری باید جلوی این سوءاستفاده ایشان را بگیرم؟ می‌خواهم هرچی به نام خود دارم را بدون اطلاع ایشان مسدود کنم و جلوی سوءاستفاده بیشتر ایشان بگیرم. مرا راهنمایی کنید که چجوری وکالتنامه را باطل کنم و دسته چکم را چطوری باطل کنم؟ من تهران هستم و برادرم شهرستان، چطوری از تهران اقدام کنم؟ ممنون از شما وکلای محترم.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

موضوع بستگی به مفاد وکالتنامه دارد اگر بلاعزل نباشد امکان عزل دارید
همچنین امکان خالی کردن حساب یا تغییر کارت انرا دارید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

سلام شما در سوال خود به نوع وکالت اشاره ننمودید.در صورتیکه وکالت بلاعزل نباشد شما میتوانید از طریق دفتر خانه وکالت ایشان را باطل کنید . در خصوص کارت بانکی نیز می‌توانید با مراجعه به بانک کارتهای بسوزانید.

با سلام
سلام اگر وکالت بلاعزل باشد از طریق دادگاه باید اقدام گردد و اگر بلاعزل نباشد از طریق دفتر اسناد رسمی که تنظیم نموده میتوانید اقدام نمایید

درود بر شما، دوست گرامی نوع وکالت مهم است، اگر بلاعزل نیست،از دفترخانه اقدام به عزل ایشان کنید، حساب و کارت را نیز می‌توانید مسدود یا تغییر دهید.

دوست بزرگوار با توجه به مفاد و اختیارات داده شده در وکالت نامه بستگی دارد که بلا عزل دادید یا قابل عزل هست وکیل ضمنا درصورت قابل عزل کردن وکیل از طریق اولین دفتر خانه رسمی اقدام کنید و نسبت به عزل به برادرتان اظهارنامه بدید و مطالب عزل رو خدمت ایشان بفرمایید

سلام اگر وکالت بلاعزل باشد از طریق دادگاه باید اقدام گردد و اگر بلاعزل نباشد از طریق دفتر اسناد رسمی که تنظیم نموده میتوانید اقدام نمایبدد

با سلام
چنانچه حق عزل وکیل از شما سلب نگردیده می توانید از طریق دفتر اسناد رسمی که به ایشان وکالت داده اید اقدام به عزل نمایید. همچنین از طریق بانک مربوطه صدور کارت المثنی و مسدود نمودن حساب بانکی را تقاضا کنید. راجع به دسته چک نیز می توانید دادخواست استرداد مطرح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط