🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه اثبات اشتباه در تاریخ ثبت تولد بدون مدرک

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۶

سلام، من پسرم و متولد ۱۳۷۹ هستم و داخل خونه توسط ماما به دنیا اومدم. شناسنامم تاریخ ۱۳۷۶ ثبت شده، اما مادرم میگن دو و نیم الی سه سالگی واست شناسنامه گرفتیم و اداره ثبت اشتباها بجای ۱۳۷۹، ۱۳۷۶ شناسنامه‌ت رو ثبت کرده، حافظه مادرم مقداری ضعیفه و ممکنه اشتباهی گفته باشن یا شاید هم درست گفته باشن، آیا میشه شناسنامم رو به ۷۹ تغییر بدم؟و اینکه بیمارستانی جایی گواهی ولادتی چیزی نیست برم بگیرم ببینم چه تاریخی واقعا به دنیا اومدم و آیا اشتباهی چیزی شده یا نه؟ سوابق تولدم به جز ثبت احوال در کجا ثبت میشه تا چه خودم چه با دستور قضایی بهش دسترسی پیدا کنم؟ چکار کنم تا حقیقت رو بدونم و چه مدارکی لازمه تا ثابت کنم حرفم رو که متولد ۷۹ هستم؟متشکرم.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دا خواست کاهش سن دهید که به پزشک قانونی ارجاع میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

با سلام
دادخواست خود را تنظیم و به دادگاه ارائه دهید

سلام از طریق دادگاه اقدام کنید و به پزشکی قانونی ارجاع داده خواهد شد.

با سلام
برای کاهش سن باید در دادگاه دادخواست بدهید و موضوع به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد.همچنین می توانید به شهادت شهود نیز استناد کنید.

با سلام.از طریق دادگاه اقدام کنید و دادگاه شما رو ارجاع میده به پزشک قانونی

با سلام
وفق رای وحدت رویه ۵۹۹ هیات عمومی دیوان عالی کشور مصوب ۱۳۷۴، بایستی راجع به این موضوع در دادگاه طرح دعوا نموده و ارجاع امر به پزشکی قانونی را تقاضا کنید.

با سلام
باید از طریق دادگاه اقدام نمایید که به پزشکی قانونی ارجاع داده خواهد شد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط