🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه اثبات رنگ‌ داشتن خودروی صفر تحویلی از خودروساز با تامین دلیل

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۹

با سلام، یک خودرو از کارخانه ثبت نام و تحویل گرفتم. بعد از تحویل به کارشناسی رنگ بردم و متوجه شدم قسمتی از خودرو مجددا رنگ شده و ایراد دارد. ۵ روز بعد از تحویل برای خودرو ساز اظهارنامه‌ای فرستادم که خودرو تحویلی رنگ دارد،
۱۰ روز بعد از تحویل هم تامین دلیل کردم و کارشناسی رسمی دادگستری نظر داده است که خودرو رنگ دارد. همچنین در سایت امور مشتریان خودروساز هم شکایت کردم و تماس گرفتند و گفتند رنگ مجدد در کارخانه صورت پذیرفته و خسارت بهتون پرداخت می‌کنیم که من قبول نکردم و درخواست تعویض خودرو کردم و بعد کارشناس شکایات خودروساز در سایتشان پاسخ داد که با توجه به عدم پذیرش جنابعالی جهت دریافت خسارت پرونده مختومه گردید، همچنین یکی از دوستان و کارشناس رنگ اولیه شاهد هستند که خودرو در همان روز اول تحویل دارای رنگ بوده است. حال با توجه به دلایل بالا کدام یک اثبات می‌کند که خودروساز خودرو رنگ‌دار و معیوب تحویل داده؟ آیا با دلایل بالا می‌توانم اثبات کنم خودروساز مسبب ایراد خودرو بوده؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که با وجود نظریه کارشناس از سازمان صمت اقدام نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بله میتوانید باتوجه به نظر کارشناس در سازمان صمت مربوط شکایت کنید.

سلام بله به استناد نظر کارشناس از طریق وزارت صمت اقدام نمایید

علیه خودرو ساز باتوجه به تامین دلیل و نظریه کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت دهید

سلام بله امکان پذیر است و از طریق هیات حل اختلاف مستقر در سازمان صنعت معدن تجارت اقدام کنید

باسلام شمادادخواست لازم رامطرح کنید اگرهم خودروسازدلایل شمارانپذیرفت نهایتاقاضی کارشناس متخصص دراین موضوع راتعیین میکندوبراساس نظرایشان رای صادرمیکند

با سلام
بله امکان طرح دعوا با استناد به ادله مثبته شامل تامین دلیل و نظریه های کارشناسی و قرارداد امکان پذیر است .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط