🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه اثبات کردن رابطه نامشروع اینترنتی زن متاهل، چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۸

سلام
اگه ثابت نشه که متن پیامهای تلگرام از طرف خانم ارسال شده، حکم چیه؟
و آیا وجود شماره تلفن شخص مقابل در لیست تماس میتونه ثابت کنه که پیامهای تلگرام صحت داره؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.

توصیه می کنم جهت پیگیری و دفاع در زمینه روابط نامشروع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید، چراکه با تجربه و دانش کافی می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن این موضوع گام برداشت.

سربلند و پیروز باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
وقوع رابطه نامشروع باید صراحتا ازطریق ادله مورد استناد شاکی به اثبات برسد و به صرف استناد به پیام ممکن نیست.

سلام
وقوع رابطه نامشروع باید صراحتا ازطریق ادله مورد استناد شاکی به اثبات برسد و به نظر به صرف استناد به پیام رابطه نامشروع ثابت نمی شود

با سلام
اثبات رابطه نامشروع طبق قانون و رویه قضات با پیام و متن و تلفن قابل اثبات نیست و رای بر برائت صادر میشود اصولا مگر فیلم یا عکس و شاهد باشد که طرفین حضورا با یکدیگر در ارتباط بوده و حداقل تماس فیزیکی مثل دست دادن و لمس کردن و... داشتند

با سلام و احترام پیام های تلگرام باید ثابت کند که شخص خیانت کرده و هر پیامی دلیل بر خیانت نیست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط