🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه اخذ دیه حادثه حین‌کار به نرخ روز بدون رضایت به بیمه

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۳

سلام، من در برج ۱۱ سال ۱۴۰۱ دچار حادثه حین کار شدم و برج ۲ سال ۱۴۰۲ شکایت کردم و الان تابستون ۱۴۰۳ رای صادر شده و بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان که کارفرما خریده بود به نرخ روز حادثه بود و حالا میگه دیه رو به نرخ روز حادثه یعنی سال ۱۴۰۱ میدم نه الان که رای صادر شده، یعنی ۱۴۰۳ و بیمه میگه بیا رضایتنامه رو امضا کن تا دیه به نرخ ۱۴۰۱ رو بهت بدم که من قبول نکردم و کارفرما هم میگه دیه رو از بیمه بگیر و من مابه‌التفاوت به نرخ روز رو نمیدم، از طرفی کارفرما هم چون غیرعمد بوده تا دوسال وقت پرداخت دارند، یعنی تا آخر برج ۱۱ سال ۱۴۰۳. حالا اگر آخر برج ۱۱ اقدام کنم و پرونده به علت روند طولانی رسیدگی بره برای ۱۴۰۴، دیه باز هم به نرخ روز حساب میشه یا نه؟ من نمی‌خوام به بیمه رضایت بدم چون میگه به نرخ روز حادثه و اگر هم بخوام همین مبلغ رو بگیرم بدون رضایت که بعد بتونم بقیه رو از کارفرما بعد از تموم شدن دوسال بگیرم باید چه کار کنم؟ راهی جز رضایت نداره؟ بقیه رو چطوری از کارفرما بگیرم؟ چون شنیدم در بیمه مسئولیت مدنی ۱۵ روز بعد از قطعی شدن رای باید مدارک تحویل بیمه بدی تا پولت رو بریزه حساب و اگر این کار رو نکنی اگر بره سال بعد دیگه به نرخ روز نیست، ولی بیمه می‌خواد به زور از من رضایت بگیره و من نمی‌خوام رضایت بدم، چون بعدا نمی‌تونم مابه‌التفاوت به نرخ روز رو از کارفرما بگیرم، خیلی ممنون از وقتی که برای پاسخ‌دهی می‌گذارید.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وعرض ادب
بیمه مکلف است طبق رای صادره دیه را به نرخ روز پرداخت نماید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام بعداز قطعیت و ارجاع پرونده به اجرای احکام مدارک را تحویل بیمه نمایید بیمه مکلف است دیه را به نرخ سالی که مدارک را تحویل گرفته پرداخت نماید

سلام

پیرو اقامه دعوا و صدور رای محکومیت بیمه مکلف به پرداخت دیه به نرخ روز حسب دستور قاضی و اجرای احکام می باشد

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که بیمه بایستی دیه را به نرخ روز پرداخت کند، می‌توانید مساله را از اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید.

با سلام
بیمه ملزم به پرداخت دیه به نرخ روز می باشد. از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید.

سلام دیه به نرخ روز می باشد و بیمه موظف به پرداخت آن است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط