نحوه اخذ مجوز ازدواج مجدد با داشتن خانه و حقوق کارمندی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۵

با سلام، کارمند هستم با حقوق ۱۴میلیون و ۵۰۰، خانه دارم و مستاجر نیستم. همسر بنده سه سال هست که ناشزه هستن. دادگاه مشهد به دلیل حقوق پایین مجوز ازدواج به من ندادن. می‌خواستم به من توجیه یا دلیلی بفرمایید که اعتراض بزنم و بتونم مجوز ازدواج بگیرم. اگر فاصله میانگین حقوق کارمندان را با خط فقر مقایسه کنم یا به این اشاره کنم که مستاجر نیستم و در حال دادن قسط بانک هستم مشکل حل میشه؟ بنده با موتور هم گاهی کار می کنم آیا میتونم اشاره کنم قسمتی از درآمدم نقدی کسب میشه؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بتونید استطاعت متلی خودتون رو‌ثابت کنید تا اجازه داده بشه

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با اثبات استطاعت مالی در دادگاه می توانید اذن در ازدواج دریافت نمایید.

سلام باید استطاعت مالی خود را اثبات کنید.داشتن شغل دوم هم میتواند یکی از همین راه ها باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه لایحه اعتراض قوی با مشاوران بنیاد وکلا تماس برقرار کنید

سلام .در صورت امکان شغل دوم با درامد مشخص کسب نمایید و به این مورد اشاره نمایید

درود استطاعت مالی مستلزم اثبات میباشد صرف داشتن یک خانه دال بر استطاعت مالی نمیباشد.

سلام، وقت بخیر باید استطاعت مالی خود را ثابت نمایید.

با سلام باید استطاعت مالی خود را به قاضی مربوطه اثبات نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط