🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه استرداد طلای امانی بدون مدرک از همسر دوم

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۱

سلام و خداقوت، بعد از فوت همسرم در ازدواج مجدد مقادیری طلا از همسر متوفی و پلاک‌های طلای تولد فرزندم را به همسر دومم در حضور مادر و خواهرانش تحویل دادم و گفتم اگر زنده نبودم در هنگام ازدواج فرزندم امانتی‌ها را به جای مادرش به فرزندم تحویل دهد. اکنون یک سال است متارکه کرده و اظهارنامه رد امانت هم برایش فرستادم ولی با کمال پررویی می‌گوید خبری ندارم و قبلا بهت برگرداندم. من چطور می‌توانم حق فرزند یتیمم را مطالبه کنم؟ ضمنا برای همسر دومم نیز طلای بسیاری خریدم که فاکتور هم نزد خودشان است و می‌گویند طلاها گم شده که این طلاها نیز امانی بوده جهت خرید خوردو و خانه که در یک مرحله نصف آن را همسرم فروخت و تحویل من داد جهت خرید خودرو و از بقیه اظهار بی‌اطلاعی می‌کند. آیا می‌توانم طلاها رو مطالبه کنم؟ به چه صورت؟ من هیچ مدرکی ندارم. ممنون و سپاس از شما.

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگونه مدرکی که نشان‌دهنده تحویل طلاها به همسر دوم باشد، جمع‌آوری کنید. این می‌تواند شامل پیامک‌ها، ایمیل‌ها، شاهدان (مانند مادر و خواهران همسر دوم) و هر نوع سند دیگری باشد.
با توجه به وضعیت و مدارک موجود، می‌توانید یک دادخواست تنظیم کنید. در این دادخواست، باید به وضوح توضیح دهید که طلاها امانت بوده و به چه دلیلی از همسر دوم مطالبه می‌کنید. اگر همسر دوم از بازگرداندن طلاها خودداری کند، می‌توانید با ارائه دادخواست به دادگاه، او را به استرداد طلاها ملزم کنید. در این مورد می‌توانید به عنوان شاهد از مادر و خواهرانش استفاده کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان

سلام با شهود ثابت نمائید .

سلام

در صورت داشتن ادله کافی امکان اقامه دعوای استرداد را دارید

با سلام
باتوجه به اظهارنامه و دلیلی مانند شهادت شهود میتوانید دادخواست استرداد مطرح کنید

با سلام
اگر در اظهارنامه پاسخ داده باشد که طلاها را قبلا برگردانده ام شاید امکان استرداد طلاها وجود داشته باشد منتهی حتما با وکیل یا کارشناس متخصص اقدام به طرح دعوی نمایید

سلام، وقت بخیر بدون دلیل ومدرک امکان استرداد برایتان وجود ندارد.

با سلام
اگر هیچ دلیل و مدرکی (حتی شهادت شهود) وجود نداشته باشد، استرداد امکان پذیر نخواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط