🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه استرداد وجهی که از حساب کلاه برداری شده به حساب من واریز شده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۱۱

بنده برنامه نویس کامپیوتر هستم و مدتی قبل مشتری اینترنتی ضمن سفارش کار مبلغ 3.5 میلیون به حساب من واریز به عنوان پیش پرداخت. بعد اون حساب من مسدود شد و بعد از پیگیری فراوون از پلیس فتا متوجه شدم پولی که به حساب من واریز شده از حساب کلاه برداری شده بوده و این باعث مسدود شدن حسابم شده و ضمنا شکایت از غرب کشور انجام شده.
بعد از پیگیری و تلاش برای تماس با پلیس فتای اون محل شماره من رو دریافت کردند و گفتند مسئول پرونده با من تماس میگیره . بعد اون تماسی از شماره مخفی (احتمالا دولتی که شماره نمایش داده نمیشود) به من شد و به من گفتند که باید پول رو برگشت بدم تا حسابم باز شود. منتهی اون آقایی که تماس گرفت شماره حساب یه فردا سوم به من داد که هیچ ربطی به حسابی که از اون برای من پول واریز شده رو نداره و عنوان میکنند پول ایشون از حسابش به حساب دیگه منتقل شده و از اونجا برای من واریز شده .
حالا برای برگشت پول هیچ نامه ای نباید به من زده بشه ؟ من اگه بریزم پول رو و بعد متوجه بشن اصلا موضوع چیز دیگه ای بوده چطوری باید اثبات کنم ؟ آیا پلیس فتا همینطوری بدون نامه دادگاه از من میخواد مستقیما پول به حساب شخص شاکی ( نه حساب دادگاه یا صندوق دادگشتری) واریز کنم ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممکن است به دلیل مختومه شدن پرونده پلیس فتا به شما بگوید که پول را به حساب شاکی واریز کنید تا ایشان نیز رضایت بدهد و در این صورت نیازی به نامه دادگاه و یا واریزی در صندوق دادگاه نمیباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط