🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه استعفا کارمندان پیمانی دولت

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۸۲

باسلام‌ به کارشناسان حقوقی و وکلای محترم
اینجانب کارمند پیمانی یک سازمان دولتی هستم‌ که در هنگام استخدام از من تعهد محضری مالی (جریمه) و غیر مالی(برای جلوگیری از استعفاء تحت عنوان التزام به اینکه چندین سال متعهد به خدمت در سازمان باشم) نگرفتند. یعنی هیچ تعهد مالی و غیرمالی ندادم.
حالا من در یک دستگاه دولتی دیگه قبول شدم و برای رفتن به اون باید سازمان دولتی که در آن فعلا مشغول به کار هستم با استعفام موافقت کنه و کد استخدامیم رو باطل کنه تا دستگاه دولتی جدید که از آن قبول شدم بتونه برام از سازمان امور استخدامی درخواست کد استخدامی بکنه.
سوالم اینه:
آیا سازمان میتونه با استعفای من مخالفت کنه؟
آیا بعد از استعفاء و بعد از یک ماه میتونم ترک کار کنم؟
نگران این هستم که اگر با استعفای من مخالفت نکنن و اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کنم زمانبر خواهد بود و فرصت این کارو ندارم‌.
ممنون میشم منو راهنمای کنید.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید درخواست استعفای خود را به ارگان خود دهید، پس از یک ماه می‌توانید ترک کار کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
می توانید درخواست استعفای خود را به ارگان متبوع تقدیم و پس از یک ماه ترک کار نمایید.

درود در قرارداد پیمانی شما زمانی را برای استعفا تعیین شده که معمولا یک ماه هست.
استعفا کتبی خود را با ثبت دبیرخانه تحویل دهید.

با سلام کارمندان پیمانی با پرداخت ۲ برابر هزینه آموزشی که برایشان صرف شده می‌توانند در خواست استعفا نمایند.

سلام استعفای کتبی خود را به مقام مربوطه تقدیم نمایید و فارغ از نتیجه یک ماه پس از آن می توانید ترک کار کنید در صورت بروز مشکلات و عدم پذیرش استعفا و حل این موضوع و استخدامی ارگان جدید محفوظ خواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط