نحوه استعلام جزئیات حساب‌های بانکی از طریق دادگاه

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۴

سلام، تا چندماه قبل امکان استعلام تعداد و مشخصات و جزئیات حساب‌های بانکی از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و سایت بانک مرکزی وجود داشت، اما اکنون موقتا غیرفعال شده و مشخص نیست کی درست بشه و فقط میشه تعداد حساب‌های بانکی رو استعلام کرد و نمیشه به جزئیات که مثلا حسابم از کدام بانکه و فعاله یا خیر دسترسی داشت. الان من ۴ حساب بانکی دارم، اما نمیدونم از کدام بانک‌ها و از کدام شعبه بانکی هستند و فعال هستند یا خیر. با بانک مرکزی تماس گرفتم، گفتند یا باید حضوری برید و از کل بانک‌های سطح شهر استعلام کنید که آیا حساب دارید یا خیر که بسیار وقت گیره و شاید شعبه‌ای که من حساب دارم کلا منحل شده باشه، یا برید از طریق خدمات قضایی و دادگاه درخواست استعلام بدید تا دادگاه براتون استعلام کنه. سوالم این هست که خود خدمات قضایی می‌تونه استعلام کنه که این ۴ حسابم از کدام بانک‌ها و از کدام شعب هستند؟ یا باید به دادگاه دادخواستی چیزی بدم؟ به دادسرا باید بدم یا دادگاه حقوقی درخواستم رو؟ متن دادخواستم چی باشه؟ و اینکه دادگاه می‌تونه استعلام کنه این ۴ حسابم از کدام بانک‌ها هستند؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر استعلام ابتدایی حساب های بانکی از طریق دادگستری ممکن نیست. بهتر است به یکی از شعب بانک های مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
در کارتابل مدیریت پرونده قضایی دادگستری ها، امکان استعلام آنلاین حساب های فعال اشخاص تحت عنوان(( استعلام قضایی)) در دسترس کاربران شعب میباشد.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید به هر بانک مراجعه و از داشتن حساب در شعب آن بانک اطلاع حاصل کنید، دادگاه در این خصوص به شما پاسخی نخواهد داد.

باسلام برای مراجعه به دادگستری میبایست تنازعی وجودداشته باشدیاازامورحسبی باشد،این موضوع رابایدبه شعب مدیریت هربانکی مراجعه کنیدوکدملی خودرابدهیدومشخص میکنند

با سلام و احترام
باید از سامانه درگاه خدمات الکترونیک بانک مرکزی استعلام بگیرید و در غیر این صورت راه کار ارائه شده توسط بانک مرکزی به شما درست می‌باشد و باید حضوری به ۴ بانکی که در آن حساب دارید مراجعه کنید

سلام استعلام حساب بانکی توسط اجرای احکام زمانی انجام میشود که شخصی از شما طلبکار باشد،آن هم به شرط طی شدن پروسه دادرسی.
شما نیازی ندارید که حتما به همان شعبه ای که حساب باز کرده اید مراجعه کنید. هر بانکی که بروید به شما میگویند که در همان بانک یا شعبه های دیگر همان بانک حساب دارید یا نه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط