نحوه استفاده از وصیت نامه به چه صورتی هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۹

با سلام - بنده پدر بزرگم وصیت کرده که بعد از فوتش یک چهارم اموالش به من برسه (چون پدرم قبل از پدر بزرگم فوت کرده اند ) حال ۲۰ روزه پدر بزرگم فوت کرده و سوال بنده این هستش که نحوه استفاده از وصیت نامه به چه صورتی هست و من از کجا باید شروع کنم جهت کار های اداری وصیت نامه؟
ممنون میشم جوابگو باشین

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه مطالبه سهم الارث را علیه وراث اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

وراث باید به شما بدهند اگر ندادند از طریق دادگاه اقدام کنید

در صورت عدم توافق با وراث مبنی بر پرداخت سهم الارث شما می توانید از طریق دادگاه مطالبه سهم الارث را علیه وراث اقدام نمایید

متاسفانه وصیت دراین مورد اعتبار ندارد وبه شما سهمی نخواهدرسید مگر اینکه ثلث اموالشو برا شما وصیت کند

با درود ابتدا با ورثه رایزنی اگر با شما همکاری نمی‌کنند میتوانید علیه آنها دادخواست دهید.

درود بر شما، چنانچه در این خصوص، ورثه ی متوفی با شما همکاری نمی‌کنند، میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی، اقدام به طرح دادخواست نمایید، تا از طریق دادگاه این مورد انجام شود.

با سلام و ادب
اول حق خودتون رو طبق وصیت نامه از ورثه درخواست کنید.در صورتی که امتناع کردند.از طریق قانونی و ارائه دادخواست اقدام کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط