🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه اطلاع از ابلاغیه برای مهریه چطور است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۶

سلام با تشکر از کارشناسان گرامی بابت پاسخ دهی سوال بنده
خانم بنده ابتدا درخواست نفقه داده بود که نامه هاش به دست من نرسیده بود چون گویا ایشون آدرسهای نادرستی از منزل من ارایه کرده بود. اما در نهایت از دادگاه بهم اخطاریه رسید که خداروشکر اقدام کردم و فرصتم برای پاسخگویی از بین نرفت.
حالا هم که قصد داره برای دریافت مهریه اقدام کنه٬ من نگرانم دوباره آدرس غلط بده و فرصت یک ماهه من برای درخواست اعسار از بین بره. همچین چیزی ممکنه؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نام در سامانه ثنا کنید تا از هرگونه شکایت یا دعوی بر علیه خود مطلع شوید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

یکی از شرایط ثبت دادخواست توسط دادگاه صحیح بودن ادرس شما بعنوان خوانده دعوی میباشد در صورت اشتباه بودن ادرس شما اخطار رفع نقص برای خواهان یعنی همسر شما توسط مدیر دفتر صادر و ایشان ده روز مهلت دارد دادخواست را اصلاح و در صورت عدم اصلاح،دادخواست رد می‌شود.

نگران نباشین ملزم است آدرسی از شما به دادگاه تقدیم کنه

با سلام . درصورتیکه مهریه را از طریق اجرای ثبت اقدام نمایند اموال توقیف می شود و درصورت عدم امکان دسترسی به اموال نیاز به اعسار نیست تا زمانیکه پرونده به دادگاه برود و از طریق ثنا مطلع می شوید

سلام، برای درخواست صدور اجراییه مهریه ادرس اعلامی زوج که در سند ازدواج قید شده، ذکر میشه و امکان اعلام ادرس دیگه ای نیست

با سلام
چنانچه در سامانه ثنا ثبت نام نموده باشید ، امکان چنین اقدامی برای زوجه وجود نخواهد داشت و ابلاغ ها به صورت الکترونیکی به شما می رسد .

با سلام در خصوص مهریه اجرائیه ار طریق دفترخانه ازدواج به محلی که در زمان ازدواج به عنوان آدرس معرفی کردید ابلاغ میشود و همچنین اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید به شما از این طریق ابلاغ میگردد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط