🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه اطلاع از مدت دقیق دیپورت شدن از اربیل عراق

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶

با سلام، من با دوستم میرفتیم اربیل که در کیفم یک ورق قرص ترامادول ۱۰۰ بود که من اصلا خبر نداشتم به خودشون هم گفتم حتی گفتم اگر لازمه آزمایس بگیرین ولی گوش نمیدادن. بعد یک فرم دادن انگشت زدم گفتن تا یک سال دیپورت هستم از اقلیم کردستان. الان من چطور ثابت کنم و مشکل رو حل کنم و یا بدونم چه مدت واقعا دیپورت شدم؟ ممنون از شما.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه این موضوع ، به قوانین کشور مقصد ( عراق ) مرتبط است .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

در چنین شرایطی، شما می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:
مدارک و شواهد: هرگونه مدرکی که نشان دهد شما از وجود قرص بی‌خبر بودید، مانند پیام‌ها یا گفتگوهای قبلی با دوستتان، می‌تواند مفید باشد. سعی کنید هرگونه شاهدی که می‌تواند به شما کمک کند، را جمع‌آوری کنید.

درخواست تجدید نظر: بسته به قوانین محلی، ممکن است بتوانید درخواست تجدید نظر دهید یا مدارک جدیدی ارائه کنید. وکیل شما می‌تواند در این زمینه راهنمایی کند.

استعلام از مقامات: برای مشخص کردن مدت زمان دیپورت، می‌توانید با مقامات محلی یا کنسولگری مربوطه تماس بگیرید و وضعیت خود را جویا شوید.

توجه به قوانین: مهم است که با قوانین و مقررات مربوط به دیپورت در اقلیم کردستان آشنا شوید تا بتوانید حقوق خود را بهتر بشناسید.

با سلام
این موضوع مربوط به کشور و قوانین صادر کننده ممنوعیت ورود میباشد

با سلام این موضوع به قوانین کشور مقصد مرتبط است.

با سلام
امکان اثبات بی اطلاعی شما از وجود قرص بسیار بعید به نظر می رسد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط