نحوه اطمینان از قطعیت انتقال سند ملک وکالتی در دفترخانه

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۴ #49876445

سلام، یک ملک رو وکالتی خریدیم و باید در دفترخانه سند بزنیم و مابقی هزینه‌ها رو پرداخت کنیم. در دفترخانه چطور مطمئن بشیم سند تک برگ به نام ما خورده تا تسویه حساب رو با فروشنده انجام بدیم؟ آیا همون لحظه سند رو میدن یا رسید خاصی داره؟ خلاصه چطور میشه اطمینان پیدا کرد که ۱۰۰٪ سند صادر شده و دیگه مشکلی نداریم؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
دفترخانه استعلامات ثبت، دارایی و شهرداری را بابت ملک میگیرد و اگر مشکلی برای انتقال سند وجود نداشته باشد یک بنچاق (سند انتقال قطعی غیرمنقول) برای شما صادر میکند و پس از صدور بنچاق، خود سردفتر به شما اعلام میکند که انتقال قطعی شده ولی سند تک برگ همان روز صادر و تحویل نمیگردد بلکه دفترخانه یک پاکت پستی به شما تحویل میدهد تا مشخصات آدرس خود را روی آن درج نموده و امضا نمایید و سپس برای دریافت سند تک برگ باید منتظر باشید تا سند پس از صدور، داخل همین پاکت از طریق پست درب منزل شما تحویل گردد.

سلام همان انتقال قطعی در حکم سند تک برگ است و نگران نباشید و سند تک برگ پس از صدور به نشانی اعلامی شما ارسال میگردد.

با سلام سند که در دفترخانه صادر نمی‌شود دفترخانه استعلامات را می‌گیرد اگر ممنوع المعامله نباشد سند بعدا صادر خواهد شد

سلام

با تنظیم سند قطعی غیرمنقول ملک به شما منتقل میشود

با سلام در دفتر اسناد رسمی رسیدی که با مشخصات ملک خریداری شده پر کردید و آدرسی که قصد دریافت سند دارید به شما تحویل وسند به آدرس مذکور ارسال میشود

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که سند پس از طی مراحل قانونی اعم از دفتر اسناد و دارایی و شهرداری به نام شما منتقل و به آدرس اعلامی شما ارسال خواهد شد.

با سلام
سند رسمی تک برگ پس از صدور به نشانی اعلامی شما ارسال خواهد شد‌.