🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه اعتراض به حکم اعسار و تقسیط دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۷۶

باسلام
آیا قولنامه فروش خانه و ماشین و شهادت بنگاه املاک مبنی بر فروش خانه توسط فرد متهم بعد از دعوا و ضرب و جرح عمدی برای دادگاه قابل استناد می باشد که حکم اعسار و تقسیط دیه را لغو کند؟
و اینکه منظور از ۵ درصد در رای دادگاه (متن زیر) ۵ درصد از ۱۲ درصد می باشد یا ۵ درصد از کل مبلغ دیه؟ و مبلغ دقیقش چقدر میشود.
متن ابلاغیه:
مستندا به ماده ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب ۲۳/۳/۹۴ مجمع تشخیص مصلحت نظام به پرداخت ۵ درصد میزان مبالغ دیه در دادنامه سابق الصدور به عنوان پیش پرداخت دفعتا در حق خوانده ( محکوم له دعوی اصلی ) محکوم و الباقی هر سه ماه نیم درصد دیات موصوف در دادنامه سابق الصدور تا استهالک کامل محکوم به در حق محکوم له تقسیط مینماید.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- فروش و انتقال اموال پس از دعوا و ضرب و جرح ملاک نبوده بلکه انتقال پس از محکومیت قطعی قابل ابطال می باشد .
-- میزان پیش پرداخت برابر با ۵% کل مبلغ دیه مورد حکم تعیین شده است .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام اگر بتوانید اثبات کنید بله قابل استناد است . در مورد ۵% هم از کل مبلغ دیه ای که درج شده در حکم ملاک است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط